Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Yönetimi, Vali Çakacak’ı ziyaret etti

Yeşilay Yönetimi, Vali Çakacak’ı ziyaret etti

Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ve Yeşilay Genel Sekreteri Av. Osman Baturhan Dursun, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir Valisi Çakacak, Yeşilay’ın tüm çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Günün anısına Valilik Şeref Defterini imzalayan Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk de 99 yıldır bağımlılıklarla etkin mücadele eden Yeşilay’ın yerel ve ulusal çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Muhtarlara uyuşturucu ile mücadele hakkında bilgi verildi
Valilik ziyaretinden sonra "Uyuşturucu İle Mücadele Muhtarlar Toplantısı" na katılan Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, muhtarlara uyuşturucu ile mücadele hakkında sunumlar gerçekleştirirken; sunum boyunca bağımlılıklarla mücadelede muhtarlara düşen görevlere de dikkat çekildi.

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, uyuşturucuyla mücadele ile ilgili topyekûn bir mücadele stratejisinin başlatıldığını belirterek:” Uyuşturucu, bir milletin geleceği olan gençleri hedef almakta, maddi zarar vermenin ötesinde gençleri ailesinden, eğitiminden, sosyal ve toplumsal hayattan koparmaktadır “ ifadelerini kullandı.