Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı Bilgi
Yeşilay Yüzbinlerce Gönüllüsüyle Birlikte Büyüyor

Yeşilay Yüzbinlerce Gönüllüsüyle Birlikte Büyüyor

Sağlıklı nesil anlayışının yerleşmesi için çalışmalarını ara vermeden devam ettiren Yeşilay, etkinliklerini gönüllülerin desteği ile hayata geçirmeyi sürdürüyor. Bağımlılıklarla mücadeleye destek olmak isteyenler, Yeşilay şubelerinden, etkinliklerdeki gönüllü başvuru noktalarından ya da www.yesilay.org.tr üzerinden gönüllülük başvurusunda bulunabiliyor.

Gönüllülerin katkılarıyla organize edilen çalışmalar toplumsal sağlık bilincinin oluşmasına ön ayak olurken aynı zamanda gönüllülerin de bağımlılıklarla mücadele farkındalığı artıyor. Ayrıca gönüllülerin dahil oldukları projeler ve faaliyetler sayesinde kişisel gelişimleri de sağlanıyor.

Yeşilay’ın web sayfası üzerinden “Gönüllü Olmak İstiyorum” bağlantısını tıklayarak, öğrenciler öğrenim gördükleri üniversitenin Genç Yeşilay Kulübü’ne üye olarak ya da Yeşilay şubeleri üzerinden de gönüllü çalışmalara dahil olabiliyor. Yeşilay'ın amaç, vizyon ve misyonunu benimseyen; Yeşilay'ın gönüllü insan kaynağı ihtiyacı olan alanlarda eğitim, meslek ve kişilik özelliklerine göre destek vermek isteyen herkes gönüllü olabilir.